In Cima Grønt tag

Nature Impact - Et miljørigtigt grønt tag

In Cima Tag forhandler og leverer grønne tage fra Nature Impact. De grønne tage er udviklet af specialister med ekspertise inden for tagdækning, statik, afløbsteknik og brand. Et grønt tag reducerer nedløbet af regnvand fra taget med mere end 50 procent. Det er derfor billigere at etablere et grønt tag frem for udbygning af kloaksystemet. Læs om grønt tag hos Natur Impact

 

 

Et grønt tag er smukt og håndterer stigende mængder regnvand

Et grønt tag er smukt og et vigtigt element i håndteringen af den stigende mængde regnvand i byerne. Kombinationen af funktionalitet og design gør Nature Impact til et unikt produkt, der med hensyn til økonomi og miljø rækker langt ud i fremtiden.

 

Tagdækning med sedumplanter

Grønne tage fra Nature Impact er belagt med sedumplanter. Sedumplanter er ekstremt hårdføre sukkulente, lave stauder med tykke blade, som kan optage store mængder vand. Standard sortimentet består af ti typer planter i mange farver, der dækker alle årstider. Ved regnvejr eller skybrud optager sedumplanternes blade vand og svulmer dermed op. Natur Impact Roof er lige fra starten både grønt og klar til ekstremt regnvejr. Sedumplanter på sydvendte tagflader kan tåle lange perioder uden vand.

 

 

Video om sedumplanter på grønt tag