In Cima Tagdækning

Tagdækning med tagpap

Tagdækning med tagpap giver mange muligheder for at tilføre dit byggeri en ganske særlig karakter og egenart med mange års holdbarhed.

 

 

Listedækning giver smukke vertikale linjer

Listedækning er en meget populær tagpapløsning, som bryder tagfladen, og giver den dybde med smukke vertikale linjer. Listedækning udstråler både kvalitet og godt design, og er med til at understrege en bygnings arkitektur. At lave en pæn listedækning er en tidskrævende proces, og er derfor noget dyrere end en almindelig flad tagdækning. Tidligere var det primært sommerhuse, der fik lavet listedækninger, men i dag laver In Cima Tag også listedækning på mange helårshuse. Listerne bygges ind mellem overpap, og kan placeres med en hvilken som helst afstand under en meter. For at undgå spild arbejder In Cima Tag med tre standard bredder: 60 cm, 75 cm og 100 cm.

 

Tagpap løser arkitektoniske udfordringer på alle bygningstyper

Tagpap kan bruges på tage med og uden hældning og stort set alle bygningstyper lige fra luksusvillaer og lagerhaller til legehuse i haven. Den moderne byggestil udfordrer ofte de traditionelle former og hældninger, den udfordring har ofte kun en løsning - nemlig tagpap. Tagpaps smidighed og fleksibilitet passer nemlig perfekt til de mange arkitektoniske udfordringer. Tagpap findes i flere forskellige farver og mulighederne er mange både til store og små opgaver.